Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lidi, co jste zač? Četli jste ten příspěvek? Víte, kdo ho napsal? Jde o čerstvě dospělou slečnu (píše zde jasně, že je jí 18 a jde o její první volby), takže oslovení DÁMO, paní Píchová, je velice legrační a všechny Vaše pohnutky Vás všech jsou vlastně legrační, protože tento článek je pouhým POHLEDEM mladého člověka na tuto záležitost, nikoliv POLITICKOU ANALÝZOU, jak jste to pojali Vy! Jste si tu smlsli, jak se snažíte být chytří a všemu rozumět a nedojde Vám, že působíte hloupě, že? Tento blog je o NÁZORU, NÁHLEDU a POCITECH a Vy tu hodnotíte, jestli má či nemá autor pravdu? Ten, kdo by to viděl jako ona, jí za pravdu dá! Odpůrci se bouří a ti hloupější dokonce soudí, jak zde vidím. Tady ale nejde o to, jestli o tom autorka něco ví, nebo neví, já bych třeba Karla nevolil ani náhodou a o Vyprávěj vím také své! Ale přesto hodnotím velmi pozitivně JAK to celé napsala a že se tím vůbec zabývala, protože mladí lidé v jejím věku tráví čas úplně jinak a Bohužel nutno podotknout, že HŮŘ! Prosím autorku o shovívavost nad tou stařeckou "moudrostí a odborností", co tu od Vás našla (my, co už něco zažili, k tomu máme holt sklony) a ať píše dál své hezké články, které tu čtu rád, protože obdivuji, že alespoň někdo sedne ke psaní a tvoří, místo aby fetoval, lítal po mejdanech, vykrádal bankomaty a zabíjel v parku pro padesát Korun! Ať tu ti rejpalové mají či nemají pravdu, jedinec politiku stejně neovlivní a tak děláte dobře, že na to máte pohled v míru a zbytečně se nerozčilujete! Vaše psaní mě baví a uklidňuje, děláte to dobře - koneckonců kdyby ne, tak Vás nečtou a pak tu ze sebe nedělají klauny, jestli Vás to uklidní R^ S pozdravem Jára.

1 0
možnosti

A vy víte, jaký pan Zeman vlastně je? Už to probrali v tom seriálu, nebo se k tomu ještě nedostali? A víte třeba, jaký byl doopravdy ten, co byl autorem citátu o Pravdě a Lásce? A opravdu věříte, že člověk, co ani netuší, že pobírá 47 tisíc důchod, neboť má dost jiných zdrojů, by rozuměl tomu, proč jsou tu lidé nespokojení? My nemáme sklerózu, my nekoukáme na seriál, my tu žijeme, chodíme do práce, vychováváme děti. Nikdy bych nechtěla návrat komunistů a před deseti lety bych nevěřila, že budu volit Zemana. Ale už mám dost toho hraní na chytráky a chci, aby aspoň někdo tam nahoře měl zdravý rozum. Doufám, že svý volby nebudu litovat.

1 2
možnosti

J61a28n 60P58o38l30á43k

28. 1. 2013 10:29

Pěkně řečeno, ale slečna sleduje Vyprávěj, tak má názor udělaný, Zeman = komunisti a zlo, Karlousek = čest, šlechetnost a morální kredit. Bylo by to úsměvné, kdyby z toho nemrazilo

2 2
možnosti

Příkladem Vaší strašné naivity je tato věta:

"Každý pátek se koukám na seriál Vyprávěj na České televizi, kde mám možnost vidět, jak to všechno vlastně bylo". 

Jak víte, že se nejedná třeba o bajku? Jak jste si prověřovala důvěryhodnost informací.

Bohužel platí, že cokoliv dnes o minulosti je dnes napsáno, natočeno, je už v nejlepším případě pouhým historickým románem, který je vždy psán z dnešního hlediska. Kdo ovládá minulost, ovládá přítomnost i budoucnost. A vy jste ta ovládnutá.

0 2
možnosti

M91i93l17o28š 51B85é59m

28. 1. 2013 9:00

Já jsem zase rád, že na Hrad neusedne Kalouskova loutka, u níž mám důvodnou obavu, že by do čela ČNB jmenovala pseudoekonoma Sedláčka.

2 2
možnosti

Vážená dámo, víte proč v zahraničí volili právě Schwarzenberga? Protože Schwarzenberg je ministr zahraničí a přímý nadřízený drtivé většiny těchto voličů (těch voličů, co nejsou zaměstnanci ministerstva, je skutečně velmi málo). V případě, že by volili Zemana, by přišli o práci. Podotýkám, že o slušně placenou práci. Proboha, proč by to dělali?

Chce to taky při psaní používat mozek.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS