Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bulvár - sponzor Vašich konců !

Tak nám asi všem poněkud zatrnulo. Šokující úterý rozčeřilo klidnou hladinu sklonku Apríla, jako břitva původně pevnou kůži. Rezavá břitva, podotýkám. Nenechala za sebou čistej řez, ale pěkně pokřivenou ornici hrůzostrašně naplněnou otazníkama...

         Iveta Bartošová se rozhodla nežít. Našla sílu to vzdát a mě mravenčí hlavou otázka, co je to za moc, která vás posadí a dovolí vám se nezvednout, když je smrt pár metrů od vás... Co to musí být za bezmoc, když víte, že za pár vteřin vyhasne život ve vašem těle a vy neuděláte nic proto, aby jste ten radikální fakt odvrátili...

         A teď, světe - řekni něco moudrýho ! A národ nezklamal ! Po všech portálech, zpravodajských webech a sociálních sítích se okamžitě rozletěly fekálie vytažený kdo ví odkud ze dna národního septiku a to jsem ještě nezapnula televizní noviny ! To jsem neměla dělat ! Bože, jak mi to sebralo poslední zbyteček pozitivního náhledu na média, to si nedovedete představit !

         Není vůbec v rámcích slušnosti, aby teď někdo soudil Ivetin život. Žila ho tak, jak bylo v jejích silách a možnostech a nikdo a nic to už dneska nezmění... Obdivuhodně rychle ale národ zapomněl na její kvality, kterými nás obdarovávala drtivou většinu svého působení na scéně ! Posledních pár let to všechno smazalo a zůstala jen bažina - v tom jsme neskonale šikovní ! Že něco dokázala ? Vem to čert ! Ale podívejte se na to, jaká je z ní troska...!

         A už to jelo ! Prsty by se mi zkroutily, kdybych se měla doslovně vracet ke všemu, co o ní kdy kdo napsal a řekl ! Ale obrací se mi žaludek nad tím, jak ten samej obludný bulvár, kterej ji vytrvale roky špinil, najednou hlásá, že Iveta byla "PANÍ zpěvačka", "žena s velkým srdcem", nebo "ta, která byla vždycky milá a přátelská" a další a další poklony, které ale do háje snad měly znít když ŽILA, ne ?! Najednou je to v televizi samej speciál, Ivetka nám chybí, Ivetka byla úžasná, podívejte, jak jí to slušelo... No to si pište, že SLUŠELO ! To si pište, že BYLA ÚŽASNÁ ! Jasně, že si zasloužila speciály ! ! !

Jenže... jenže dřív, víte ? Když byla na dně a potřebovala COKOLIV, co by jí připomnělo, kam patří, co v ní dřímá a na co se soustředit ! ! ! V takovejch chvílích měla běžet reportáž o tom, co všechno dokázala a jak jí to sluší ! A né čelit zvratkům bulvárních informací, který člověka zákonitě stahujou a stahujou, až ho stáhnou úplně ! A člověka dvakrát nepovzbudí ani onen zmiňovanej dostatečnej prostor k vyjádření se sama o sobě, jak se tím holedbal Fracek Novotný - co to bylo ve skutečnosti za prostor ? ? ? No Bartošová jako na talíři : koukejte, jak se tam zase znemožní, ta je na tom čím dál hůř ! Sledujte Prásk! a dozvíte se víc ! Jdi se vycpat, Fracku ! Asi víš dobře, proč mluvíš o svý nevině a diagnostikuješ příčiny Ivetina pádu jako bys měl čip na vstup do její duše !

         Nevím, jestli ji manžel týral a ona psala zoufalý SMSky rodině. Nicméně na každým šprochu pravdy trochu a není poněkud padlý na hlavu řvát agresivně na novináře a titulovat je tak, jak to snad ani já neznám (a že už jsem slyšela nadávek), pak si odskočit do Bohnic (asi na kapačku, nebo na cígo ?) a za pár hodin vyťapkat uzdraven a to v takový míře, že pak dávám jeden rozhovor za druhým dlouho do noci a to naprosto kamarádsky a vyrovnaně, pardon - se dvěma výjimkama pokusu o dojetí ? ? ? Hlavně nezapomenout podotknout NA PRVNÍM MÍSTĚ, že byl s Ivetou šťastnej celý tři roky a to bez ohledu na její majetek ! No jistě, Pepo, my víme ! Tos nám mohl přijít říct, až přejde největší bolest a fakt nám je úplně jedno, co máš na sobě – v černým oblečením je snad zármutek opravdovější ? Nebo proč to řešíš ?

         Ne, to ze mě mluví vztek a hluboký nepochopení. Nepochopení nad tím, že tady především zemřel ČLOVĚK a něco ho k tomu dohnalo ! A že to „něco“, co ho k tomu dohnalo, najednou převlíká kabát a strašně ho ta smrt zraňuje, protože ta Iveta, co byla tak strašně nemožná a špatná tu teď najednou není a tím okamžikem se z ní stala znovu krásná, šikovná a báječná ? ! ? ! Bezva návod pro zraněný a ponížený duše, vy pitomci pitomí ! Vaše rada zní : Ukončete svůj život ať jste jaký jste, protože pak budete báječný ?! Díky moc a nedej Bůh, aby se někdo z mých blízkých zapletl s bulvárem...

         Teď se bude pitvat, kdo se jak snažil Ivetě pomoct, kdo byl víc na její straně, jestli NOVA, nebo BLESK, Fracek z PRÁSKu bude soudit životní partnery a všichni si pak v jedný kašně umejou ruce, aby se mohli následně důkladně osušit a jít ničit život někomu dalšímu. Přece nebudou psát a tvořit s mokrejma rukama, že jo ? Jak by to vypadalo ? Každá lež má větší váhu, když je suchá ! No co naplat ? Nějak se vydělávat musí, živěj přece rodiny...

         ...ale v jedný rodině teď někdo neskutečně chybí. Jeden syn přišel naprosto nespravedlivě o mámu. A jelikož jde o celebritu, chybí teď někdo v nespočtu srdcí... Někdo, kdo utekl proto, že i smrt byla lehčí, než táhnout tu tíhu života. Přestaňte už soudit a spekulovat ! Člověk holt nemá v hlavě černou skříňku, do který by se pak dalo nakouknout a pochopit, kde se stala chyba. Nejsme letadlo. Jsme lidi. Je fakt tak strašně těžký se taky tak chovat ? ? ?

         Hele, já nejsem zuřivá fanynka Ivety a sama dost dobře nechápu, proč mě to tak strašně semlelo. Asi je to tím, že čím dál víc postrádám stopy lidskosti mezi náma. Ivetu jsem poslouchala ráda, byla mý duši milá a její kotrmelce jsem nesledovala, protože jsem měla pocit, že mi do toho nic není. No prostě to nemělo vazbu na to, jak krásně uměla zazpívat, nic víc. Bylo a je mi jí líto čím dál víc. A všech, kdo ji upřímně milovali.

         A vadí mi, jak hloupej národ jsme. Jak dychtíme po senzacích a nedokážeme odhadnout hranice únosnosti. Iveta měla bezpochyby psychický problémy – ale řikám vám narovinu : ještě chvíli tohle budu sledovat a budu je mít taky. A to se mě to netýká...

         Ivetko, Ty se na to někde díváš... odpusť nám ! Je Tě škoda, ale pokouším se Ti rozumět. Snad se Ti všechno vyřešilo a kýžená úleva přišla. Víš, my máme takový malý rádio... budeme Tě hrát a myslet na Tebe a věřit v tu nejspolehlivější firmu na světě – na Boží mlýny !

S láskou Tvoje smutná Altmanka :-(

2014

Autor: Thomas Aligher | středa 30.4.2014 9:00 | karma článku: 23,96 | přečteno: 969x
  • Další články autora

Thomas Aligher

Máte v rodině talent?

Kolem nás je tak obrovské množství dramatických kroužků, také volnočasových hereckých táborů a někdy opravdu za šílené částky placených kurzů. Máte v rodině talent? Udělejte víc než jen hraní na hraní...:-)

6.4.2024 v 14:47 | Karma: 0 | Přečteno: 0x | Pozvánky, akce

Thomas Aligher

Zálety s Jitkou ( Záboří )

Jitka Šebková se rozhodla udělat velký krok. Není ani herec, není ani moderátorka, ale miluje zajímavá a krásná místa stejně tak i cestování. Máte chuť vyrazit někam, kde se bude nádherně cítit i vaše rodina?

9.9.2023 v 10:00 | Karma: 0 | Přečteno: 26x | Diskuse| Cestování

Thomas Aligher

Královna bílého srdce...

Ležíš právě teď na vozíku a vnímáš jen velkou spoustu světel na stropech všech míst. Žádná oblaka, žádné radosti života, jen věříš ve smysl, který to všechno možná dává. Náhle jsi nahatým skromným Adamem jenž věří...

28.2.2023 v 15:28 | Karma: 0 | Přečteno: 82x | Diskuse| Ona

Thomas Aligher

Káčo, ještě prosím lítej!

Pojďme spolu na stage, kde se připravuje víkendové vystoupení plné empatií, citů, lidskostí, ale také chyb a malých přešlapů. Zkusme společně otevřít svá srdce nehledat nedostatky, ale raději nabídnout pochopení a uznání.

5.11.2021 v 17:37 | Karma: 3,63 | Přečteno: 152x | Diskuse| Ona

Thomas Aligher

EL-DÉ-EN

Každý den neúprosně odpočítává čas,kdy mládí předá vládu silnějšímu stáří. Náhle přicházejí nezvané tvary, kterým se říká vrásky a v zrcadlech nás trošku děsí šedých vlasů stín.

18.1.2020 v 15:53 | Karma: 2,80 | Přečteno: 90x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:12

Aktualizujeme Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

V plaveckém bazénu v Řepích utonul muž, nejspíš měl zdravotní problém

25. dubna 2024  16:09

Ve veřejném plaveckém bazénu v pražských Řepích ve čtvrtek utonul přibližně sedmdesátiletý muž....

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla Rakušanovi matka oběti

25. dubna 2024  16:02

Aktualizujeme Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Pořadatelka nahé párty dostala v Rusku pokutu, provinila se kritikou války

25. dubna 2024  15:14

Moskevský soud ve čtvrtek uložil pokutu 50 tisíc rublů (asi 12 750 korun) televizní moderátorce a...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 141
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 753x
Každý den se může ukázat paprsek něčeho nového a zajímavého .

https://www.facebook.com/thomasaligher2023

 

 

 

Seznam rubrik